برگزاری نمایشگاه آثار حضرت امام خمینی (ره) در دانشگاه آزاد مینودشت

News 8

برگزاری نمایشگاه آثار حضرت امام خمینی (ره) در دانشگاه آزاد مینودشت
مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت گفت: همزمان با اولین روز دهه مبارک فجر نمایشگاه آثار حضرت امام خمینی (ره) به همت کانون قرآن و عترت و به منظور نشر و گسترش ابعاد شخصیتی و فکری امام خمینی (ره) در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی ،فرهنگی وفقهی درسایت پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار آنا، ایوب سرایلو آشنایی بیشتر دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت با اندیشه های گرانب های معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) در مباحث اخلاقى، عرفانى، فقهى، اصولى، فلسفى، سیاسى و اجتماعى، را مهم‌ترین هدف برگزاری این نمایشگاه عنوان و اظهار کرد: در این نمایشگاه، 45عنوان از کتب و تالیفات آن امام همام در موضوعات مختلف درمعرض دید عموم قرار گرفته است.
سرایلو، فضاسازی وتزئین مناسب با ایام الله دهه فجر، ارسال پیامک تبریک بمناسبت ایام الله دهه فجر، برگزاری مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی برای کارکنان دانشگاه، مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات فرهنگی، قرآنی، ورزشی و...، مسابقات کتبی قرآن وعترت برای کارکنان، کارگاه آموزشی آشنایی با حقوق خانواده، برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا، غبار روبی گلزار شهدای گمنام، نشست علمی با موضوع جنگ نرم و راهکارهای مبارزه با آن، بازگویی خاطرات انقلاب در مینودشت، دیدار با خانواده شهدا، حضور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن از دیگر برنامه های دهه فجر در واحد مینودشت اعلام کرد.