تیم کشتی فرنگی واحد مینودشت موفق به کسب مقام سوم شد

News 7

در مسابقات کشتی فرنگی دانشگاه‌های استان گلستان که به میزبانی واحد آزادشهر برگزار شد، تیم کشتی فرنگی واحد مینودشت موفق به کسب مقام سوم شد.

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد مینودشت گفت: تیم کشتی دانشگاه آزاد مینودشت در مسابقات کشتی فرنگی دانشجویان استان گلستان که در واحد آزادشهر برگزار شد، صاحب دو عنوان دومی و پنج عنوان سومی این دوره از مسابقات شد.

علی مصطفی‌لو اظهار کرد: در وزن 71 کیلوگرم فرنگی محمد شهمرادی مقام دوم، در دیگر وزن‌ها حسن صوفی، سیدعلی حسینی، رامین وکیلی، لقمان حسینی، محمد آذریان به مقام سوم این دوره از مسابقات دست یافتند.