امینی: دهه فجر را باید با نگاه خاص و ویژه گرامی داشت

News 6

امینی: دهه فجر را باید با نگاه خاص و ویژه گرامی داشت

رئیس دانشگاه آزاد مینودشت در جلسه کمیته دانشجویی ستاد گرامیداشت دهه فجر شهرستان مینودشت که در سالن اداری جلسات دانشگاه واقع در سایت پردیس برگزار شد، با توجه به این موضوع که وقوع انقلاب مقدس اسلامی در ایران مبتنی بر رویکردی اسلامی و فرهنگی بوده بر ضرورت استفاده از رویکردهای مذکور به منظور تقویت روحیه دینی و وحدت ملی و همچنین افزایش بصیرت و دشمن‌شناسی تاکید کرد و گفت: انقلاب شکوهمند اسلامی به عنوان تحقق وعده الهی و هدیه‌ای ارزشمند از جانب پروردگار متعال است و در این بین دهه فجر را باید با نگاه خاص و ویژه گرامی داشت.

علیرضا امینی تصریح کرد: هر دانشگاه باید ستادهایی به منظور برگزاری برنامه‌های دهه فجر تشکیل دهد و علاوه بر برگزاری برنامه‌های مختلف، برنامه‌ای را به عنوان برنامه شاخص دانشگاه خود معرفی کند و بر روی آن تاکید داشته باشد.

فضاسازی و تزئین مناسب با ایام الله دهه فجر، ارسال پیامک تبریک به مناسبت ایام الله دهه فجر، برگزاری نمایشگاه آثار امام خمینی(ره)، برگزاری مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی برای کارکنان دانشگاه، مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات فرهنگی، قرآنی، ورزشی و...، مسابقات کتبی قرآن وعترت برای کارکنان، کارگاه آموزشی آشنایی با حقوق خانواده، برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا، غبارروبی گلزار شهدای گمنام، نشست علمی با موضوع جنگ نرم و راهکارهای مبارزه با آن، بازگویی خاطرات انقلاب در مینودشت، دیدار با خانواده شهدا، حضور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن از جمله مصوبات این جلسه بود.