News 5

رئیس واحد مینودشت تأکید کرد: از مهم‌ترین اهداف دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد سیستم‌های لازم برای آرامش خاطر دانشجویان در زمان امتحانات است.
لیرضا امینی در جلسه توجیهی و هماهنگی با کارکنان و عوامل اجرایی امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی 94-93 که در سالن اداری جلسات دانشگاه واقع در سایت پردیس برگزار شد، بر اهمیت امتحانات تاکید ویژه‌ای داشت و برگزاری مطلوب آن در راستای تکریم دانشجویان و ایجاد سیستم‌های لازم برای آرامش خاطر دانشجویان را از مهم‌ترین اهداف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت در زمان امتحانات برشمرد.

وی خاطر نشان کرد: حوزه آموزشی باید تمام تلاش خود را برای فراهم کردن شرایط لازم برای برگزاری هرچه بهتر امتحانات به کار گیرد تا دانشجویان بتوانند در بهترین شرایط ممکن نتیجه زحمات این ترم را به دست آورند.

رئیس واحد مینودشت، سه عامل کیفیت، دقت، صحت و زیبایی در برگزاری امتحانات و لزوم رعایت آن از سوی مراقبان و رابطان را یادآور شد و تأکید کرد: علاوه بر اینکه رفتار‌ها و کار‌ها باید درست و صحیح صورت گیرد باید همکاران دقت لازم را در انجام وظایف محوله داشته باشند و زیبایی انجام کار عاملی است که باید به آن توجه شود.