راه رسیدن به وحدت واقعی، پیروی از دستورات قرآن و الگوبرداری از پیشوایان دین است

News 4

راه رسیدن به وحدت واقعی، پیروی از دستورات قرآن و الگوبرداری از پیشوایان دین است

امام جماعت واحد مینودشت تأکید کرد: راه رسیدن به وحدت واقعی، پیروی از دستورات قرآن و الگوبرداری از پیشوایان دین است.

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام محمد رضا ممشلی در مراسم گرامیداشت هفته وحدت اظهار کرد: حضرت محمد (ص) نمونه بارز وحدت و انسجام میان مسلمانان جهان هستند که با پیروی از ایشان می‌توان بسیاری از مصائب و مشکلات جهان اسلام را که ناشی از عدم اتحاد مسلمین و دوری از تعالیم پیامبر (ص) است، برطرف کرد و اگر این محور وحدت شکسته شود مسلمانان از یک‌دیگر جدا می‌شوند.

ممشلی با بیان اینکه ایجاد تفرقه بین مسلمین از اهداف دشمنان اسلام است، خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام و انقلاب همواره وحدت جهان اسلام را نشانه گرفته و بر آنند که با ایجاد تفرقه به اسلام و انقلاب اسلامی ضربه وارد آورند.

وی اِحیای هویت اسلامی و صیانت از حرّیت انسانی در جهان را وحدانیت و تأکید بر مُشترکاتِ دینی دانست و افزود: راه رسیدن به وحدت واقعی، پیروی از دستورات قرآن و الگوبرداری از پیشوایان دین است و همواره باید دشمن‌شناس و آگاه باشیم تا فریب منادیان تفرقه را نخوریم.