دانشجویان گرامی جهت رزرو غذای دانشجویی با قیمت 4000 تومان، تا 48 ساعت قبل به بوفه مراجعه نمایید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت: رسالت اصلی بسیج تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: «بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان با تعامل، همکاری و برنامه‌ریزی در مسیر تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گام بردارند؛ چرا که رسالت اصلی بسیج تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، آذر اسکندری در جلسه مشترک بسیج اساتید،کارکنان و دانشجویان  دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت اظهار کرد: «مأموریت اصلی بسیج در دانشگاه، تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و گسترش فرهنگ بسیجی میان دانشگاهیان و به‌ویژه دانشجویان است.»

وی دفاع از ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و کار و فعالیت براساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را وظیفه اصلی بسیج قلمداد کرد و افزود: «از آنجا که یکی از مخاطبان اصلی بیانیه گام دوم انقلاب دانشگاها هستند و بسیج هم در دانشگاه از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است، این نهاد باید در راستای حل مشکلات مختلف گام بردارد.»

اقدامات بسیج دانشجویی در راستای مبارزه با کرونا

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان مینودشت نیز در این جلسه بیان کرد: «با تعامل و همکاری بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان و اجرای برنامه‌های مشترک و مسئله‌محور می‌توان بر بسیاری از مشکلات فائق آمد.»

محسن صبوری با بیان اینکه بسیج دانشجویی در راستای حل مشکلات به‌ویژه در ایام کرونا گام‌های خوبی برداشته است، خاطرنشان کرد: «تهیه ماسک سوپاپ‌دار با لایه کربن فعال چهارلایه به همراه سوپاپ با دیافراگم سیلیکونی یکی از کارهایی بود که بسیج دانشجویی واحد مینودشت در این راستا گام‌های خوبی برداشته است.»