دانشجویان گرامی جهت رزرو غذای دانشجویی با قیمت 4000 تومان، تا 48 ساعت قبل به بوفه مراجعه نمایید.

سرایلو عنوان کرد؛ جزئیات برگزاری مسابقه کتابخوانی مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت

مسئول ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت، جزئیات برگزاری مسابقه کتابخوانی مجازی در این واحد دانشگاهی را تشریح کرد.

ایوب سرایلو در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با بیان اینکه سوم خرداد (سالروز فتح خرمشهر) روز مقاومت و ایثار است، گفت: «مسابقه کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت برگزار و جوایزی به نفرات برتر اهدا می‌شود.»

وی، هدف از برگزاری اینگونه مسابقات را نشر ارزش‌های دوران دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ولایت‌مداری، روحیه ایثار و شهادت‌طلبی و خودباوری عنوان کرد و ادامه داد: «سؤالات این مسابقه از وصیت‌نامه الهی ـ سیاسی شهید قاسم سلیمانی طراحی و در کانال اطلاع‌رسانی دانشگاه بارگذاری شده و دانشجویان برای شرکت در این مسابقه می‌توانند به کانال مجازی دانشگاه مراجعه کنند.»

مسئول ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت با بیان اینکه شهدا و ایثارگران حق زیادی بر گردن ما دارند، خاطرنشان کرد: «دیدار و سرکشی از خانواده‌های جانبازان و شهدای دانشجویان شاهد و ایثارگر این واحد دانشگاهی و تجلیل از آنان جزء برنامه‌های این واحد دانشگاهی است.»

سرایلو خاطرنشان کرد: «با توجه به شرایط امسال و شیوع بیماری کرونا، بیشتر برنامه‌های گرامیداشت سوم خرداد در فضای مجازی پیگیری شده است.»