دانشجویان گرامی جهت رزرو غذای دانشجویی با قیمت 4000 تومان، تا 48 ساعت قبل به بوفه مراجعه نمایید.

مسئول ستاد شاهد دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت: آزادسازی خرمشهر نقطه عطف سال‌های دفاع مقدس بود

مسئول ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت گفت: «سالگرد حماسه‌ عظیم آزادسازی خرمشهر، روز ملی مقاومت و یادآور نقطه عطف سال‌های روشن دفاع مقدس بود.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، ایوب سرایلو ظهر امروز در حاشیه برنامه عطرافشانی و غبارروبی گلزار شهدای گمنام گفت: «شهدا آسمانی‌ترین انسان‌هایی هستند که برای دفاع از شرف و ارزش‌های مقدس کشورمان خاکِ پاک را بر امور دنیوی ترجیح داده و به سرافرازیِ ماندگار پیوند خوردند.»

وی، هدف از برگزاری اینگونه برنامه‌ها را تجدید میثاق با شهدا عنوان کرد و افزود: «امروز آمده‌ایم تا با آرمان‌های امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری، شهدا و رزمندگان تجدیدمیثاق  کرده و به همه بگوییم که همچنان به آرمان‌های انقلاب اعتقاد داریم و حاضریم جان خود را در راه آن نثار کنیم.»

مسئول ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت با بیان اینکه باید ادامه‌دهنده راه شهدا و مراقب رفتار و اعمال خود باشیم، خاطرنشان کرد: «شهدا در قیامت شاهدان زنده این روزها هستند؛ چراکه بر اعمال ما نظارت کامل دارند.»

سرایلو خاطرنشان کرد: «باید با برگزاری برنامه‌های مختلف در مناسبت‌های گوناگون از جمله سوم خرداد (سالروز فتح خرمشهر) به شهدا ارج نهاده و کاری کنیم تا نام آنان برای همیشه در تاریخ زنده بماند.»

وی، امنیت امروز را مدیون خون شهدا عنوان کرد و گفت: «باید با تبیین اندیشه‌های امام خمینی(ره)، جوانان را با انقلاب اسلامی مأنوس کرده و مسیر حرکت مقام معظم رهبری را در خط انقلاب اسلامی توسعه و ترویج دهیم.»