دانشجویان گرامی جهت رزرو غذای دانشجویی با قیمت 4000 تومان، تا 48 ساعت قبل به بوفه مراجعه نمایید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت مطرح کرد؛ برگزاری کلاس جبرانی برای دانشجویان واحد مینودشت در پایان فصل بهار

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: «در راستای کاهش دغدغه دانشجویان و حفظ کیفیت آموزشی، تعطیلات کرونا با افزایش طول ترم در پایان فصل بهار جبران می‌شود.»

آذر اسکندری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در مینودشت درباره اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت برای مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: «پیرو بخشنامه صادر شده از سوی شورای سلامت واحد مینودشت برای مبارزه با ویروس کرونا و حفظ سلامت و بهداشت دانشگاهیان در نخستین هفته قبل از تعطیلات دانشگاه قسمت‌های مختلف ازجمله سالن اداری، اتاق‌های کارکنان، کلاس‌های آموزشی، کارگاه‌ها و سرویس‌های بهداشتی با کمک نیروهای حفاظت فیزیکی و عمرانی و با نظارت حراست دانشگاه ضدعفونی و گندزدایی شد.»

وی از برگزاری کلاس‌های جبرانی در دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت خبر داد و ادامه داد: «براساس مصوبه شورای معاونین آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در راستای کاهش دغدغه دانشجویان و حفظ کیفیت آموزشی، تعطیلات کرونا با افزایش طول ترم در پایان فصل بهار جبران می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت درباره آموزش‌های لازم درباره انتقال ویروس کرونا و چگونگی مقابله با آن خاطرنشان کرد: اطلاعیه، بروشورها و مطالب آموزشی از طریق شبکه بهداشت شهرستان مینودشت تهیه و در کانال دانشگاه به مخاطبان اطلاع‌رسانی می‌شود.