دانشجویان گرامی جهت رزرو غذای دانشجویی با قیمت 4000 تومان، تا 48 ساعت قبل به بوفه مراجعه نمایید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت: خون سرداران شهید ضمانت‌نامه گام دوم انقلاب است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: «زمانی خون ۷۲ تن از شهدا مانند شهید بهشتی گام نخست انقلاب را بیمه کرد؛ اما امروز خون سردار سلیمانی‌ها و شهادت حججی‌ها ضمانت‌نامه گام دوم انقلاب است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، آذر اسکندری ظهر امروز در مراسم گرامیداشت شهادت سردار قاسم سلیمانی در جمع دانشگاهیان واحد مینودشت گفت: «حاج قاسم سلیمانی تکیه‌گاه و حامی جهانی همه ملت‌ها و به‌تنهایی یک لشگر بود به‌طوری که دشمنان از حضورش در جبهه‌های مقاومت و نفوذ چشمانش وحشت داشتند.»

وی با بیان اینکه خون شهید حاج‌قاسم سلیمانی، خون همه را به جوش آورده اظهار کرد: «دیروز فرماندهی‌اش در جمع‌کردن داعش و اتحاد مقاومت، آمریکا را عصبانی کرده بود و امروز شهادتش باعث وحشت استکبار جهانی از جبهه مقاومت شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت خاطرنشان کرد: «یزیدیان فکر می‌کردند با شهادت امام‌حسین(ع) مانع را از سر راه برداشته‌اند؛ اما پی بردند و دیدند که انگیزه مبارزه بین شیعیان بعد از شهادتش افزایش یافته و بنابراین استکبار جهانی بداند با شهادت قاسم سلیمانی دچار خطا در محاسبات منطقه‌ای شده و شهادت او امنیت آمریکا و متحدانش را در تمام نقاط جهان به خطر انداخته است.»

اسکندری بیان کرد: «قاسم سلیمانی یک شخص نیست؛ بلکه یک  مکتب و تفکر است و با شهادت او جبهه مقاومت متحدتر از گذشته می‌شود.»