دانشجویان گرامی جهت رزرو غذای دانشجویی با قیمت 4000 تومان، تا 48 ساعت قبل به بوفه مراجعه نمایید.

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت: لازمه برخورداری از خانواده موفق انتخاب همسری با ملاک‌های اسلامی است

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت گفت: «لازمه برخورداری از خانواده موفق انتخاب همسری با ملاک‌های اسلامی مانند ایمان، حسن خلق، تقوا، سلامت جسمی و روانی است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، اکرم مشهدی صبح امروز در نشست علمی خانواده موفق در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت گفت: «هدف از ازدواج و تشکیل خانواده، تأمین سلامت روانی اعضای خانواده بوده و تمام تلاش این است که نظام خانواده، مستحکم و پایدار باقی بماند و هیچ عاملی نتواند این کانون سعادت را متلاشی کند.»

وی با بیان اینکه انسان موجودی اجتماعی است و نیاز به همکاری دارد، افزود: «انسان‌ها برای تحقق فرایند رشد و تکامل به ارتباط با دیگران نیازمندند و این مهم ابتدا در محیط خانواده به صورت بسیار مطلوبی اجرا می‌شود.»

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت، پدر و مادر را  هسته مرکزی و کانون خانواده موفق قلمداد کرد و افزود: «لازمه برخورداری از خانواده موفق انتخاب همسری با ملاک‌های اسلامی  مانند ایمان، حسن خلق، تقوا، سلامت جسمی و روانی است که در این صورت می‌توان به داشتن چنین خانواده‌ای امیدوار بود.»

خانواده موفق مملو از عواطف، اخلاق و دیانت است

مشهدی با تأکید بر اینکه خانواده موفق مملو از عواطف، اخلاق و دیانت است، مطرح کرد: «در این نوع خانواده، عشق و صمیمیت تقویت و هریک از زوجین تلاش خود را برای روابط محبت‌آمیز با همسر تداوم می‌بخشد تا کانون خانوادگی خود را گرم نگه دارند.»

وی، انعطاف‌پذیری، گذشت و قدردانی از خدمت و تلاش یکدیگر را از دیگر مشخصه‌های بارز خانواده موفق عنوان کرد و گفت: «در خانواده‌های موفق سلسله مراتب به‌خوبی رعایت می‌شود و پدر و مادر اقتدار و احترام ویژه‌ای دارند و فرزندان احترام خاصی برای والدین خود قائل بوده و زن و شوهر نیز احترام و اقتدار یکدیگر را می‌پذیرند.»