سرایلو: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب وظیفه مهم دانشگاه‌هاست

کارشناس‌مسئول فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: یکی از وظایف مهم دانشگاه‌ها ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و تبیین ابعاد مختلف آن است.

ایوب سرایلو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در مینوشت از برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت اظهار کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه بررسی تأثیر مثبت در دانشگاهیان و  سیر تحولی حجاب در ادوار تاریخی است.

وی اضافه کرد: براساس شواهد تاریخی حجاب در بیشتر ملت‌ها و آیین‌های جهان معمول بوده، اگرچه در طول تاریخ فراز و نشیب‌های زیادی داشته؛ اما هیچ‌وقت از بین نرفته است.

کارشناس‌مسئول فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت افزود: پوشش در ادیان الهی تلاشی است تا نشان دهد همه ادیان الهی، بشر را به عفاف و پوشش نه‌تنها دعوت، بلکه امر کرده‌اند.

سرایلو با بیان اینکه یکی از وظایف مهم دانشگاه‌ها ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و تبیین ابعاد مختلف آن است، بیان کرد: در قرآن هدف‌های مختلفی ازجمله پوشاندن زشتی‌ها، زینت و زیبایی و محافظت بدن از صدمه‌های جنگ و بلاها و سختی‌ها ذکر و طرح عفاف در سوره نور و احزاب مطرح‌ شده است.

کارشناس‌مسئول فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت، حیا در نگاه، پاکدامنی، گفتار، راه رفتن  و معاشرت و رفت‌وآمد را از توصیه‌های قرآن دانست و اظهار کرد: این ابعاد اگر در کنار هم رعایت شود، عفاف در جامعه حاکم می‌شود.