رئیس دانشگاه آزاد مینودشت: اقتدار ایران در مجامع بین‌المللی به برکت خون شهداست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: اقتدار امروز کشور ما در مجامع بین‌المللی به برکت خون شهداست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، آذر اسکندری صبح امروز در مراسم غبارروبی از گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: انقلاب اسلامی ما برگرفته از نهضت عاشوراست و اگر نهضت حسینی و راه سیدالشهدا(ع) زنده نبود، ما هم در گمراهی به سر می‌بردیم.

وی هدف از عطرافشانی گلزار شهدا را تجدید میثاق باروح بلند و ملکوتی شهدا قلمداد و تصریح کرد: امروز همه آمده‌ایم تا با آرمان‌های امام راحل، مقام معظم رهبری و شهدای عزیز و رزمندگان، جانبازان و آزادگان تجدید میثاق و به دنیا اعلام کنیم که هنوز بر همه آرمان‌های انقلاب اعتقاد راسخ داریم و تا پای جان در این مسیر ایستاده‌ایم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت عزت و اقتدار امروز کشور را حاصل جان‌فشانی‌های شهدا عنوان کرد و گفت: شهدا برای آزادی و سربلندی کشور از جان خود گذشتند و اقتدار امروز کشور ما در مجامع بین‌المللی به برکت خون شهداست و ما نیز باید برای زنده نگه‌داشتن نام شهدا از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنیم.