رئیس دانشگاه آزاد مینودشت: مبنای فعالیت‌ فرهنگی باورهای دینی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: هر انقلابی کتابی دارد و کتاب انقلاب ما قرآن است و مبنای فعالیت‌های فرهنگی ما باید بر اساس باورهای دینی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، آذر اسکندری عصر امروز در مراسم تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت اظهار کرد: فعالان فرهنگی باید در انجام فعالیت‌های خود بر اساس آرمان‌های انقلاب اسلامی عمل کرده و محور برنامه و فعالیت‌هایشان بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب باشد.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی دانشگاه باید در راستای توسعه و ترویج فرهنگ اسلامی و ارزش‌های دینی و انقلابی باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت با بیان اینکه بهترین راهکار مقابل انحرافات فرهنگی، مبانی دینی و انقلابی است، خاطرنشان کرد: نقش دانشگاهیان در این زمینه مهم و حساس است و باید تمام فعالیت‌های‌شان علمی و حساب شده باشد.

اسکندری تصریح کرد: دانشگاهیان باید فرهنگ و ارزش‌های دینی و اسلامی را تولید و به تعاملات اجتماعی مردم الگودهی کنند.

به گزارش آنا، در پایان از فعالان فرهنگی با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.