رئیس دانشگاه آزاد مینودشت: بستر توسعه علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت وجود دارد

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: بستر توسعه علمی در شهر مینودشت و دانشگاه آزاد آن وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، ابوالقاسم علی‌بیکی عصر روز گذشته در جمع دانش‌آموزان بازدیدکننده هنرستان فنی‌وحرفه‌ای دکتر حسابی از امکانات و توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت، با معرفی رشته‌ها و امکانات آموزشی این دانشگاه اظهار کرد: درهای دانشگاه به روی شما دانش‌آموزان عزیز باز است و امیدوارم با معرفی ظرفیت‌های موجود توسط همکارانم در هر بخش از دانشگاه، بتوانیم در خدمت ارتقا و پیشرفت وضعیت آموزشی شهرمان باشیم.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت نخستین مرکز آموزش عالی در این شهر و با ۱۶ سال سابقه سهم زیادی در توسعه علمی و تولید علم در این شهر داشته و دانشجویان زیادی این دانشگاه را از گذشته تاکنون به‌عنوان محل تحصیل خود انتخاب کرده‌اند.

محمدمهدی رزاقیان عضو هیئت علمی گروه  نقشه‌برداری واحد مینودشت نیز با تأکید بر ضرورت راه‌اندازی چنین بازدیدهایی گفت: امروزه رشته نقشه‌برداری به‌عنوان پایه‌ای برای بسیاری رشته‌های فنی و مرتبط با عمران مطرح است که پیشرفت‌های زیادی در این رشته در ابعاد نظری، عملی و ابزارهای آن شده است.

رزاقیان هدف از طراحی رشته نقشه‌برداری را تربیت آموزش نیروی متخصص و آشنایی با جدیدترین دستاوردهای این رشته عنوان کرد و افزود: رشته نقشه‌برداری دارای بازار کار مساعد شرکت‌ها و سازمان نظام مهندسی است و واحد مینودشت در دو مقطع کاردانی و کارشناسی مینودشت دانشجو دارد.

عضو هیئت علمی رشته شهرسازی نیز گفت: آنچه که به‌طور معمول در شهرسازی صورت می‌گیرد، طراحی، تقویت و تنظیم فضا به‌منظور ایجاد توسعه‌ای موزون است و دانش شهرسازی‌ به‌ بررسی‌ تمام تحولات‌ اجتماعی‌، اقتصادی‌، سیاسی‌ و فیزیکی‌ یک‌ شهر می‌پردازد و تلاش‌ می‌کند که‌ روابط‌ موجود در یک‌ شهر را در قالب‌ یک‌ نظام‌ هماهنگ‌، مدیریت‌ و سازماندهی‌ کند.

سونا بیگدلی با بیان اینکه مهندس‌ شهرسازی‌ با مطالعه‌ و بررسی‌ روابط‌ اجتماعی‌، اقتصادی‌، سیاسی‌ و فرهنگی‌ حاکم‌ در شهر، برنامه‌ای‌ خوب برای‌ یک‌ شهر ارائه‌ می‌دهد، خاطرنشان کرد: مهندس شهرسازی با برنامه‌ای‌ که‌ تصویرگر سیمای‌ شهر در آینده‌ است‌، می‌تواند در تغییر سیمای شهر، ایجاد بدنه چشم‌نواز و منظری خوب و آرامش‌بخش و پیش‌بینی تمام تمهیدات لازم که تأمین خدمات عمومی شهر را منظور کند، فعالیت داشته باشد.