اسکندری مطرح کرد: جذب حداکثری دانشجو؛ اولویت دانشگاه آزاد مینودشت در سال جدید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: همان‌گونه که در گذشته برنامه‌ریزی برای جذب دانشجو داشته‌ایم، امسال نیز اولویت ما جذب حداکثری دانشجو است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، آذر اسکندری صبح امروز در نخستین روز کاری در جمع کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت با تبریک سال جدید گفت: سال ۹۷ پایان خوبی داشت و امیدوارم با تلاش مضاعفی که داریم پایان امسال نیز برای همکاران خوب و نیک باشد.

وی با تأکید بر اینکه تلاش برای جذب حداکثری دانشجو اولویت ما در سال جاری است، افزود: اما در کنار این مسئله باید به دنبال افزایش کیفیت نیز باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت با قدردانی از همکاران در کمک به سیل‌زدگان اظهار کرد: اینگونه کمک‌ها نزد خداوند هرگز بی‌اجر نمی‌ماند و امیدوارم این کمک‌ها همچنان تداوم داشته باشد.