اسکندری خبر داد: ارسال کمک دانشگاهیان دانشگاه آزاد مینودشت به سیل‌زدگان گلستانی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: نخستین محموله کمک‌رسانی دانشگاهیان این واحد دانشگاهی به سیل‌زدگان استان گلستان تحویل هلال‌احمر مینودشت شد.

آذر اسکندری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در مینودشت اظهار کرد: با توجه به مشکلات آسیب‌دیدگان از سیل وظیفه اخلاقی است تا به آنها کمک کنیم به همین خاطر استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت کمک‌های غیرنقدی خود را تحویل هلال‌احمر مینودشت داده تا از طریق آنها به مناطق آسیب‌دیده از سیل در استان گلستان ارسال شود.

وی گفت: در سیل اخیر به خانه، زندگی، زمین‌های کشاورزی و دام‌های جمع زیادی از هموطنانمان آسیب جدی واردشده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت خاطرنشان کرد: تهیه لوازم ضروری برای سیل‌زدگان در این شرایط سخت و طاقت‌فرسا تأثیر زیادی در کاهش درد و رنج آنان دارد.

اسکندری تصریح کرد: کمک‌های غیرنقدی این واحد دانشگاهی شامل چای، روغن، کنسرو بوده که برای حادثه دیدگان ارسال شد.