سرایلو: اشتغال و کار از عوامل موفقیت و پویایی جامعه سالم است

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت:‌ اشتغال و کار از عوامل موفقیت و پویایی جامعه سالم، بانشاط و از ویژگی‌های جوامع پرتحرک و پرتلاش است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، حسن سرایلو صبح امروز در کارگاه آموزشی آشنایی با وظایف و نقش کارکنان در سازمان‌های اسلامی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت برگزار شد، گفت: شیوه رفتار و نوع عملکرد کارکنان و مدیران در دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های حکومت اسلامی ضامن بقا و تثبیت نظام است.

وی افزود: هرچه تعامل نیروها و عوامل حکومتی در قبال مردم به آموزه‌های دینی نزدیک‌تر باشد، موفقیت و پیشرفت نظام بهتر تضمین خواهد شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت تصریح کرد: اشتغال و کار از عوامل موفقیت و پویایی جامعه سالم، بانشاط و نیز از ویژگی‌های جوامع پرتحرک و پرتلاش است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت با بیان اینکه آگاهی از مسئولیت حرفه‌ای باعث دانستن به‌موقع، اعتماد، کاربرد مناسب قوانین و آیین‌نامه‌های سازمانی می‌شود، اظهار کرد: این آگاهی باعث تغییر و تعالی در آن سازمان نسبت به دیگر انسان‌ها می‌شود.

سرایلو تعهد به قرارداد کاری و شغلی، خیرخواهی و نصیحت، نقد همکاران و انتقاد از مدیران، انتخاب شغل و انتصاب در مناصب و برابری و مساوات و مورد مشورت قرارگرفتن را از حقوق کارمندان سازمان‌ها عنوان کرد و افزود: کارمند خوب باید بداند چه زمانی رهبر و چه زمانی پیرو باشد و نسبت به کار، همکاران و محیط احساس مثبت و مالکیت داشته باشد.

آذر اسکندری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت نیز گفت: دین اسلام تأکید فراوانی بر کار، تلاش و کسب روزی حلال کرده و همه رهبران دینی به‌نوعی از اهمیت و نقش کار و فعالیت در احیای جامعه و مردم سخن گفته‌اند و نه فقط در بیان بلکه در مقام عمل نیز اهل کسب‌وکار بوده‌اند.