منزه تشریح کرد: نقش مهم تغذیه و ورزش در سلامت جسم و روان انسان

سرپرست مرکز خدمات جامعه سلامت مرکز محمد زمان‌خان شهرستان مینودشت گفت: تغذیه و ورزش نقش مهمی در سلامت جسم و روان انسان دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرنگار آنا از مینودشت، محمدرضا منزه ظهر امروز در کارگاه آموزشی نقش تغذیه و ورزش در سلامت قلب و عروق که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت برگزار شد، گفت: سلامت انسان با تغذیه سالم و ورزش ارتباط مستقیم دارد و تغذیه سالم و ورزش علاوه بر اینکه بر رشد جسمی و ظاهر انسان تأثیرگذار است، بر رفتارش نیز تأثیر دارد.

وی اظهار کرد: اهمیت مواد مغذی به‌ویژه ویتامین‌ها، مواد معدنی و پروتئین‌ها برای بدن به‌گونه‌ای است که از بروز برخی نارسایی‌های عصبی و روانی انسان، پیشگیری می‌کند.

سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت مرکز محمد زمان‌خان مینودشت شادابی، تندرستی، طول عمر زیاد و پیشگیری از پیری زودرس را از فواید تغذیه سالم و ورزش عنوان کرد و افزود: باید از مصرف نمک و غذاهای چرب پرهیز کرد و روزانه از تمام گروه‌های غذایی مصرف کرد.

منزه با بیان نقش ورزش در سلامتی انسان تصریح کرد: ورزش‌کردن عروق را نرم و قابل انعطاف کرده و موجب می‌شود سطح فشار خون، گلوکز، کلسترول و عوامل دیگری که موجب بیماری قلبی می‌شوند، کاهش یابند.

وی قلب را یکی از اعضای مهم بدن انسان برشمرد و خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های مراقبت از قلب، انجام فعالیت‌های جسمانی و ورزش‌های مناسب به تناسب وزن و سن است.

به گزارش آنا، شرکت‌کنندگان درباره بیماری‌های مختلف سؤالاتی را مطرح کردند و پاسخ آنها از سوی سرپرست مرکز خدمات جامعه سلامت مرکز محمد زمان خان مینودشت تشریح شد.