رئیس دانشگاه آزاد مینودشت: شخصیت حضرت فاطمه(س) الهام‌گر یک اندیشه سازنده برای انسان‌هاست

ئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: شخصیت و سیره زندگانی حضرت فاطمه(س) الهام‌گر یک اندیشه سازنده برای همه انسان‌ها بوده و الگوی مناسبی برای زندگی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، آذر اسکندری عصر امروز در مراسم گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) گفت: با اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) عمری کوتاه داشت، ولی تاریخ زندگانی‌اش برای ما و آیندگان درس زندگی است.

وی کیفیت و روح عبادت در زندگانی حضرت فاطمه(س) را بسیار بااهمیت عنوان کرد و افزود: آن حضرت وقتی در هنگام عبادت بود، خشیت الهی سراسر وجودش را فرا گرفته و اشک‌هایش جاری می‌شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت با یادآوری سیره حضرت فاطمه(س) درباره حجاب افزود: آن‌قدر این مسئله برایش دارای ارزش بود که حتی هنگام بیماری، یکی از غصه‌هایش این بود که مبادا پس از ارتحال، بدن او را به‌گونه‌ای حمل کنند که نامحرم آن را ببیند.

اسکندری خاطرنشان کرد: همه ارزش‌ها و فضیلت‌هایی که در پیامبر(ص) بود در وجود حضرت فاطمه(س) نیز تجلی پیدا کرد و به همین خاطر آن حضرت نه فقط الگوی زنان بلکه اسوه مردان نیز در هر عصر، نسل و دینی شمرده می‌شود.

وی جهان‌بینی خاص حضرت فاطمه(س) و داشتن اندیشه‌ای فرا زمانی و مکانی و پیوند با سرچشمه هستی را از عوامل ماندگاری سیره آن حضرت قلمداد کرد و افزود: حضرت فاطمه(س) در زمینه‌های عبادی، اخلاقی، رفتاری، سیاسی و اجتماعی آموزه‌ها و الگوهای ماندگاری را از خود به جا گذاشته‌اند که موجب رشد و شکوفایی ارزش‌های انسانی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت تصریح کرد: شخصیت و سیره زندگانی حضرت فاطمه(س) الهام‌گر یک اندیشه سازنده برای همه انسان‌ها بوده و الگوی مناسبی برای زندگی است.

به گزارش آنا، در این مراسم با اهدای شاخه گل و لوح سپاس از کارکنان و اعضای هیئت علمی خانم تجلیل شد.