حضور متفاوت در جشن چهلم؛ /۳۱ حجت‌الاسلام حسینی: راهپیمایی ۲۲ بهمن مانور مقاومت است

امام جمعه مینودشت گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن، مانور مقاومت است و مقاومت هم، هزینه دارد، ما پیرو امام حسین(ع) هستیم که تسلیم یزید نشد؛ ما هم تسلیم آمریکا نخواهیم شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت ۲۲ بهمن و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن بیعت با خداوند، ارزش‌های دینی، آرمان‌های شهیدان و امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و ولی‌امر مسلمین جهان حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای است.

وی در جمع مردم ولایت‌مدار مینودشت اظهار کرد: ای بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، ای رهبر معزز انقلاب اسلامی، ما با شما پیمان می‌بندیم تا آخرین نفس و قطره خون از آرمان‌های شما حمایت کرده و با تمام قدرت در برابر مستکبران به‌ویژه آمریکا خواهیم ایستاد و آمریکا را زیر پای خود خواهیم گذاشت.

امام جمعه مینودشت افزود: این راهپیمایی، مانور مقاومت است و مقاومت هم هزینه دارد. ما پیرو امام حسین(ع) هستیم که تسلیم یزید نشد؛ ما هم تسلیم آمریکا نخواهیم شد و با تمام قدرت جلویش خواهیم ایستاد.

حسینی خاطرنشان کرد: این راهپیمایی به‌عنوان تبری از دشمن بوده یعنی مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل که امروز در فضای ایران طنین‌انداز شد.

وی تصریح کرد: امروز چهلمین سالگرد انقلاب را جشن گرفتیم و به یاری خدا و کوری چشم دشمنان ده‌ها سالگرد دیگر را این مردم جشن خواهند گرفت و پیش‌بینی بعضی از تحلیلگران این است که ایالات‌متحده آمریکا نیز به‌وسیله ترامپ مانند اتحاد جماهیر شوروی که به‌وسیله گورباچف متلاشی شد، به‌زودی متلاشی خواهد شد.

به گزارش آنا، دانشگاهیان نیز همگام با مردم غیور و سرافراز مینودشت با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن به مستکبران و جهانخواران عالم اعلام کردند که بر حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن تا پای جان خواهند ایستاد و دشمنان این مرزوبوم را حیرت‌زده و پشیمان خواهند کرد.