ارتقای جایگاه علمی ایران در دنیا از دستاوردهای انقلاب اسلامی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: گسترش علم در سطح جامعه و بالارفتن جایگاه علمی ایران در دنیا یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، آذر اسکندری ظهر امروز در حاشیه دیدار از نمایشگاه آثار امام خمینی(ره) و دستاوردهای انقلاب که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت برگزار شد، هدف از برپایی آن را آشنایی بیشتر دانشگاهیان با اندیشه‌های حضرت امام خمینی(ره) و دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد.

وی گفت: این نمایشگاه شامل دو بخش آثار حضرت امام خمینی(ره) و دستاوردهای انقلاب بوده که ۴۵ عنوان از کتب و تألیفات امام راحل در موضوعات مختلف و ۳۰ پوستر دستاوردهای انقلاب به نمایش گذاشته شده است.

اسکندری گسترش علم در سطح جامعه و بالا رفتن جایگاه علمی ایران در دنیا را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی قلمداد کرد و افزود: پیش از انقلاب اسلامی تعداد دانشگاه‌ها بسیار محدود بود درحالی‌که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در همه نقاط کشور شاهد گسترش مراکز علمی و دانشگاهی هستیم به‌گونه‌ای که اکنون ۲ هزار و ۵۴۰ مجموعه دانشگاهی و ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو داریم و یک‌ میلیون و ۷۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت وظیفه قشر دانشگاهی را روشنگری و تبیین دستاوردهای انقلاب در برهه کنونی دانست و اظهار کرد: دهه فجر فرصتی برای اطلاع‌رسانی و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی برای مردم بوده که موجب می‌شود تا باور و اعتماد عمومی آنان زیاد شود.

اسکندری با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی آرمان‌های امام راحل را به همه جهان رساند، تصریح کرد: این در شرایطی بود که دشمنان انقلاب اسلامی ایران با تمام توان خود تبلیغات گسترده‌ای علیه کشورمان انجام می‌دادند، ولی صدای مردم ما در جهان منعکس شد و در آینده نیز به کمک الهی و حمایت مردم، بسیاری از سیاست‌های نظام مستکبر جهانی و غرب و شرق را به هم خواهد ریخت.