دستور وزیر نیرو برای رفع مشکل آب آشامیدنی دانشگاه آزاد مینودشت

وزیر نیرو برای رفع مشکل آب آشامیدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت دستور مساعدت داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، رضا اردکانیان وزیر نیرو عصر امروز در دیدار آذر اسکندری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت، دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از برکات انقلاب اسلامی دانست.

وی با دستور ویژه به مهندس جانباز معاون وزیر نیرو گفت: ان‌شاءالله  با نگاه  و مساعدت ویژه  اقدامات لازم در رفع مشکل آب آشامیدنی  این واحد دانشگاهی صورت گیرد.

اسکندری نیز در این دیدار گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یکی از مراکز تولید علم و پیشرفت، یکی از دستاوردهای  مهم انقلاب اسلامی است.

وی با بیان مشکلات  واحد مینودشت اظهار کرد: متغیرهای متعددی در ایجاد مشکلات نقش دارند و یکی از مشکلات پیش روی این واحد دانشگاهی آب شرب است که به علت بالابودن سایت دانشگاه از رقوم آبی منطقه و قرارگرفتن در محدوده شهری و روستایی تا به حال موفق به اخذ مجوز آب آشامیدنی نشده است.