آموزش GPS وUAV در دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، آذر اسکندری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت هدف از برگزاری کارگاه آموزشی سه روزه آشنایی GPS و UAV در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت را  توانمند‌سازی، آموزش کاربردی برای دانشجویان و کسب درآمد برای دانشگاه  اعلام کرد.

وی گفت: این دوره به مدت سه روز  با شرکت ۳۰ نفر برگزار و شرکت‌کنندگان با روش‌های نوین نقشه‌برداری شامل انواع GPS های استاتیک و کاربرد آنها و روش‌های مختلف نقشه برداری با پرنده‌های بدون سرنشین به صورت نظری و عملی آشنا شدند.

عضو هیأت علمی رشته نقشه‌برداری واحد مینودشت نیز گفت: سیستم تعیین موقعیت جهانی (GPS) نوعی تعیین موقعیت و نقشه‌برداری بر پایه ماهواره‌هاست که در این روش با استفاده از گیرنده‌های مالتی فرکانس به دقت‌های در حدود میلیمتر در نقشه‌برداری می‌رسیم.

محمد‌مهدی رازاقیان وجود شبکه‌های CORS در تعیین موقعیت‌های آنی با دقت بالا را از تکنیک‌های جدید نقشه‌برداری دانست و گفت: نقشه‌برداری با استفاده از پرنده‌های بدون سرنشین(UAV) نسل جدید فتوگرامتری است که امروزه با استفاده از این ابزار به دلیل پرواز در ارتفاعات کم می‌توان در مدت زمان بسیار کوتاه وسعت زیادی از مناطق را با دقت بسیار بالا نقشه‌برداری کرد و این روش در تهیه نقشه‌های توپوگرافی، تعین حجم عملیات خاکی و تهیه نقشه جهت طرح هادی روستاها بسیار کاربردی است.