جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود

دکتر آذر اسکندری رئیس دانشگاه آزاد مینودشت در جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود گفت: وظیفه ما در دانشگاه هدایت دانشجو بوده و دانشجویان نیز باید مسیر بصیرت افزایی خود را افزایش دهند
وی افزود: علم زمانی نافع و ارزشمند است که برای مردم سود و منفعت داشته و بتواند مشکلی از مشکلات اجتماع را رفع کند
آذر اسکندری گفت: واحد مینودشت از کتابخانه ای بسیار غنی با 14هزار جلد کتاب برخوردار می باشد و دانشجو باید روز اول با مسئول کتابخانه به گونه ای ارتباط برقرار کند که هر وقت خودش خواست ، وارد مخزن شود.
دکتر ابوالقاسم علی بیکی معاون آموزشی نیز با تبیین حوزه های مختلف اظهار کرد:واحد مینودشت از امکانات آموزشی ، تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی، وهم چنین استادان متعهد برخوردار بوده و سفارشم به دانشجویان این است که از این موقعیت بهره ببرند.
دکتر حسن کوهی مسئول اداری و مالی واحد نیز ضمن تشریح مسانل مالی دانشجویان گفت: این واحد دانشگاهی همه گونه همکاری را با دانشجویان در جهت تسهیل پرداخت شهریه خواهد داشت و از این نظر مشکلی وجود ندارد