نهادینه‌کردن دستاوردهای انقلاب اسلامی

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه مینودشت گفت: وظیفه داریم دستاوردهای  ۴۰ساله انقلاب اسلامی را در جامعه نهادینه و آن را برای مردم تبیین کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، حجت‌الاسلام حمیدرضا صالح فر ظهر امروز در نشست بصیرتی تبیین نقش دانشجویان در چهل سالگی انقلاب در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: چهل سالگی در عرف و ادبیات ما نماد پختگی است  و دشمنان از جمله سلطنت‌طلب‌ها در آستانه چهل سالگی انقلاب  تمام توان خود را صرف نموده تا انقلاب اسلامی و دستاورد‌های  آن را برای مردم و به ویژه نسل جوان و دانشجو وارونه جلوه دهند.

وی وظیفه دانشجویان و استادان را که جزء خواص جامعه هستند، تبیین گفتمان انقلاب عنوان کرد و افزود: استادان و دانشجویان باید تصمیم‌سازی و گفتمان انقلاب را برای مردم  و اقشار مختلف تبیین کنند.

صالح‌فر به مقایسه میان امکانات قبل و بعد از انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار کرد: قبل از انقلاب راه مواصلاتی، درمانگاه، بیمارستان، دانشگاه و دانشجو محدود  و کم بود؛  اما امروز به برکت انقلاب اسلامی  این آمار رشد فزاینده ای دارد و در عرصه‌های مختلف آموزشی و بهداشتی موفقیت‌های چشمگیر داشته‌ایم.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه مینودشت، نخستین فریضه دانشجویی  را آرمان‌خواهی عنوان کرد و گفت: ایجاد جامعه  و تمدن اسلامی، یکی از آرمان‌هایی است که عده‌ای از قرن‌ها تلاش کرده‌اند، اسلام را از جامعه دور کرده و به مسائل شخصی منحصرش کنند.

وی مبارزه با نظام سلطه و استکبار را  یکی دیگر از آرمان‌ها قلمداد کرد و افزود: مستکبرین عده ای سلطه گر و عده ای سلطه پذیرند و علت اصلی دشمنی جبهه استکبار بیرون آمدن کشور و مردم ما از حالت سلطه پذیری است که نمی توانند آن را تحمل کنند.

رئیس واحد مینودشت نیز در این نشست گفت: سال ۱۳۱۴ نخستین دانشگاهی  را که رضاشاه تأسیس کرد،  همان دانشجویانش باعث سرنگونی رژیم پهلوی شدند و در تمام مکان‌ها نقش و تأثیر دانشجویان چشمگیر است؛ چنان‌که در تسخیر لانه جاسوسی اثرات دانشجویان بسیار پربار بود.

آذر اسکندری وجود مراکز آموزش و دانشگاهی را از دستاورد‌های انقلاب دانست و گفت: اکنون ۲ هزار مجموعه دانشگاهی و ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو که یک ملیون و ۷۰۰ هزار آن در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستند، در دنیا رتبه ۱۶ و در منطقه رتبه دو را دارد.