رئیس واحد مینودشت از پایان برداشت محصول زعفران از اراضی این واحد دانشگاهی خبر داد

دکتر آذر اسکندری در حاشیه بازدید از زعفران های برداشته شده در دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت ،اظهار کرد: در راستای کاهش وابستگی به درآمدهای شهریه، 2000متر از اراضی این واحد دانشگاهی به کاشت زعفران اختصاص پیدا کرده است که امروز شاهد ثمردهی و پایان محصول برداشته شده می باشیم.
وی گفت : آب و هوای مطلوب شهرستان مینودشت فرصت خوبی را برای کاشت انواع گیاهان زینتی و دارویی فراهم کرده است به گونه ای که کیفیت محصول برداشت شده بسیار بالاست.
رئیس واحد مینودشت کاهش وابستگی به شهریه دانشجویی را از مهم‌ترین اهداف این مجموعه دانشگاهی دانست و گفت : کاشت گل گاو زبان نیز در برنامه کاری بوده و انشالله از سال آینده شاهد برداشت این محصول هم خواهیم بود.