وجود مراکز آموزشی نشانه‌ توسعه‌یافتگی کشورهاست

فرماندار مینوشت، وجود مراکز آموزشی را از نشانه‌های مهم توسعه‌یافتگی هر کشوری دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، سیدرضا طباطبایی ظهر امروز در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت با تأکید بر نقش دانشگاه آزاد اسلامی در ترویج علم و دانش جوامع شهری اظهار کرد: دانشگاه رسالتش تربیت نیروی انسانی توانمند برای آینده مملکت است.

وی گفت: دانشگاه به موازات توسعه کمی باید به دنبال کیفیت نیز بوده و باعث تقویت و توانمندترشدن بخش آموزش شود.

طباطبایی دانشگاه آزاد را یکی از برکات انقلاب اسلامی دانست و عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی موضوع آموزش عالی را به سرانجام رسانده و در تمام نقاط کشور شعبه‌های خود را گسترش داده و علاوه بر ایجاد اشتغال، کمک بسیار زیادی به آموزش عالی کرده است.

فرماندار مینوشت گفت: یکی از نشانه‌های مهم توسعه‌یافتگی در هر کشوری وجود مراکز آموزشی بوده و توسعه کمی و کیفی از مهم‌ترین آیتم‌های توسعه مراکز آموزش عالی است.

رئیس واحد مینودشت نیز در این دیدار خواستار ادامه حمایت‌های فرماندار از دانشگاه شد و گفت: این واحد دانشگاهی ظرفیت مناسبی برای پیشرفت‌های بزرگ و درخور شأن شهرستان دارد؛ چراکه از استادانی دانشمند و کارکنانی ورزیده برخوردار است.

آذر اسکندری افزود: شرایطی فراهم شود که جلسات فکری میان اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی و مسئولان اجرایی در فرمانداری برای رفع مشکلات مینودشت برگزار شود تا از ایده و فکر جمعی در راستای کمک به توسعه و بالندگی شهر استفاده شود.

رئیس واحد مینودشت با توجه به موقعیتی که دانشگاه آزاد اسلامی دارد، خواستار تبدیل باغ زیتون و سایت پردیس این واحد دانشگاهی به مرکز گردشگری شد و گفت: اگر این کار انجام شود، موجب جذب گردشگران زیادی در محیطی سالم و زیبا خواهد شد که خود سبب توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی می‌شود.