قیام عاشورا تجلی زیبایی و خصال نیک بود

عضو هیأت علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت، گفت: قیام عاشورا، تجلی زیبایی و خصال نیک بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، حسن سرایلو در نشست بصیرتی زیبایی‌شناسی نهضت عاشورا در جمع استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: «ایستادگی در برابر ظلم و ظالم و تلاش برای محو آن از ویژگی‌های مهم فرهنگ اسلامی است که در عاشورا و حماسه قیام امام حسین(ع) به زیباترین شکل تجلی یافت.»

وی، تجلی رضای الهی را از زیبایی‌های عاشورا عنوان کرد و افزود: «کربلا تجلی‌گاه رضای الهی است؛ زیرا امام حسین(ع) در واپسین لحظات حیات در قتلگاه نیز به‌دنبال کسب رضای الهی بود.»

سرایلو تجلی کمال، ادب، وفا و تواضع را از زیبایی‌های دیگر حماسه عاشورا قلمداد کرد و افزود: «از مهم‌ترین جلوه‌های زیبایی‌شناسی کربلا، وفا و تواضع بود که در شخصیتی چون حضرت عباس(ع) تجلی پیدا کرد.»

عضو هیأت علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت خاطرنشان کرد: «کربلا، سرشار از زیبایی‌های گمشده‌ای است که اگر جامعه آن را بیابد به بسیاری از سعادت‌ها خواهد رسید و کمبودهای خود را جبران می‌‌کند.»