امام حسین(ع) برای همیشه تاریخ، احیاگر امر به معروف و نهی از منکر شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: امام حسین(ع) برای همه طول تاریخ، احیاگر امر به معروف و نهی از منکر شد.

آذر اسکندری به‌مناسبت فرارسیدن عاشورای حسینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در مینودشت اظهار کرد: «بار دیگر بانگ قافله شهادت، پیروزی و بیدارگری و دفاع از ارزش‌های انسانی و اسلامی به قافله‌سالاری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) نوا سر می‌دهد و اکنون باید شاهد به اهتزاز درآمدن پرچم کاروان ایثار، جانبازی و خون به علمداری حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) در دشت نینوا و گریه و زاری حضرت زهرا (س) باشیم.»

وی، درس عاشورا را ایمان، دلدادگی، صداقت، شجاعت، ایثار و انسان‌سازی دانست که فریادهای انبیا را در گوش‌های سنگین طنین‌انداز کرد.