بازدید نماینده مجلس شورای اسلامی از دانشگاه آزاد مینودشت

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، حبیب‌الله ده‌مرده نماینده مردم زابل و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت از نزدیک با امکانات، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این واحد دانشگاهی آشنا شد و گفت: «تلاش می‌کنم تا مشکلات و نیازهای این واحد دانشگاهی را در جلسات کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مطرح کنم.»

آذر اسکندری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت هم در این بازدید بیان کرد: «این واحد دانشگاهی در سال ۸۲ تأسیس شد و اکنون ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فضای آموزشی و یک ساختمان آموزشی نیمه‌تمام به وسعت ۸ هزار متر مربع دارد که در پنج طبقه ساخته شده و ۷۵ درصد فعالیت عمرانی آن به پایان رسیده است؛ اما به دلیل شرایط مالی دانشگاه ۲۵ درصد آن باقی مانده است.»

وی خاطرنشان کرد: «با توجه به اینکه بیشتر استادان دانشگاه در آستانه استادیاری هستند، راه‌اندازی مقاطع کارشناسی ارشد رشته‌های عمران، حسابداری و کامپیوتر در دستور کار قرار دارد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت بیان کرد: «پیگیرهای زیادی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره راه‌اندازی رشته‌های پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری انجام شده است.»

در این بازدید سیدرضا طباطبایی فرماندار مینودشت هم گزارشی از شرایط مراکز آموزش عالی این شهرستان ارائه داد.

حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی امام‌جمعه مینودشت نیز اظهار کرد: «یکی از نیازهای مردم مینودشت، صدور مجوز رشته پرستاری است که امیدواریم این بازدید زمینه‌ای برای تحقق این موضوع باشد.»